Кредит за безработен?

Кредит за безработен?

За тези от вас, които са безработни, има седмици или дори месеци, преди да получите някакъв доход или финансова помощ. Затова е важно да прецените добре финансовото си състояние и да се съобразите с текущите си нужди. Как да се справите финансово, когато нямате работа?е ли друг източник на приходи?
В най-добрия случай вие имате и друг източник на приходи. Например, имате акции и получавате регулярни дивиденти от тях. Ако размерът им е достатъчен, можете да стабилизирате финансовото си състояние, докато започнете нова работа. Източник на приходи може да бъде доход от наем, които получавате ежемесечно. Помислете да приемете работа на временен договор. Ако се справите добре, може да ви предложат и постоянна позиция. Докато търсите нови доходи, можете междувременно да повишите квалификационните си умения чрез допълнителни курсове и обучения.
Не купувайте неща, освен, ако не се нуждаете от тях
Когато сте безработен, не можете да си позволите лукса да си купувате стоки, които не са ви необходими. Ако нямате нужда от нещо конкретно, не трябва да го купувате. Това означава също, че трябва да  спрете абонамента и за кабела телевизия, както и да преминете на по-евтин телефонен тарифен план. Трябва да ограничите разходите си за храна и допълнителните услуги, които сте ползвали до момента, докато отново не се върнете на работа.
Къде можете да се обърнете за помощ
Ако все още имате добра кредитна история, можете да кандидатствате за бърз кредит, с които да покриете част от разходите си. С него ще платите сметките си и текущите си разходи. Други източници на финансова помощ и бързи пари на заем могат да бъдат приятелите и семейството ви, които ще ви заемат пари при нужда.
Социални помощи
Когато сте безработен, е добре да се запишете към бюрото по труда, за да получавате обезщетение, а също и да се включите към определени програми или обучения, които да ви осигурят нова работа.
Преценете възможностите си
В някои случаи не се нуждаете от работа и трудов договор, за да получите пари на заем онлайн. Можете да кандидатствате за бърз кредит online при изгодни условия въпреки факта, че сте безработен. Пред вас има много възможности, ако адекватно прецените състоянието си съобразно вашите финанси и платежоспособност.
При нужда от повече информация не се колебайте да се свържете с Фератум. Нашата политика ни позволява да отпускаме кредити без да е необходим трудов договор или доказан месечен доход. Ние ще се постараем да получите пари максимално бързо.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представена публикация

КАК ДА СПЕСТИШ И ОТ ИЗЛИЗАНЕ И ХРАНЕНЕ НАВЪН

СУТРЕШНОТО КАФЕ Направи си го сам в къщи. Ако си свикнал сутрин да излизаш набързо и да вземеш кафе на крак, преди да започнеш акт...

Popular Posts