До 50 000 лева потребителски кредит "Експресо" без поръчител от Societe Generale Експресбанк


Потребителски кредит без изискване на поръчител, с дълъг период на изплащане, с фиксирана лихва и сума до 50 000 лева предлага Societe Generale Експресбанк. Банката не събира такса за кандидатстване и управление на кредита.


При избора на кредит, клиентите на Societe Generale Експресбанк имат възможност да осъществят своите по-големи планове и проекти. Предимството е, че  банката предлага потребителски кредит за по-дълъг срок на изплащане с фиксирана лихва и за сума до 50 000 лева. Независимо от исканата сума не се изисква поръчител и процедурата за кандидатстване е максимално олекотена и без допълнителни такси.

Потребителските кредити на банката дават допълнителна възможност на клиенти да обединят задълженията си към другите институции, което в бъдеще би облекчило техните плащания и намалило месечните им разходи.

Професионален финансов съвет по потребителските кредити от страна на експертите на Societe Generale Експресбанк можете да получите във всеки един от 150-те офиса в цялата страна.

Пример: кредит с общ размер от 20 000 лева за срок от 7 години
ГПР: 11.51%; променлив годишен лихвен процент в лева: 9.95%; Месечна вноска: 331.51 лв.; Обща дължима сума: 28 495.88 лв.; Такса усвояване: 499 лв.; Месечна такса разплащателна сметка: 1.79 лв.; Без такса за кандидатстване. Необходимост от застраховка Живот.

Повече информация за кредит „Експресо” можете  да намерите на: 
http://www.sgeb.bg/bg/potrebitelski-krediti/potrebitelski-kredit-ekspreso.html
Можете да ползвате и кредитен калкулатор на : 
http://www.sgeb.bg/bg/byrzi-vryzki/krediten-kalkulator.html


Източник: www.moitepari.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представена публикация

КАК ДА СПЕСТИШ И ОТ ИЗЛИЗАНЕ И ХРАНЕНЕ НАВЪН

СУТРЕШНОТО КАФЕ Направи си го сам в къщи. Ако си свикнал сутрин да излизаш набързо и да вземеш кафе на крак, преди да започнеш акт...

Popular Posts