10 факта за бързите потребителски кредити онлайн

Живеем в епохата на финансирането и заемите.

Едно общество се счита за развито тогава, когато възможностите за финансиране са по-големи. Но нека хвърлим едно око върху една специфична сфера на кредитирането, а именно бързите онлайн заеми и се запознаем с десетте най-специфични техни особености:

  1. Както се подразбира от името на бързите онлайн заеми, всичко може да се извърши изцяло по интернет, без посещение на офис. От самото кандидатстване до получаването на парите по банков път, тези заеми са напълно безконтактни, тоест няма да се налага дори да станете от дивана.
  2. Отпускат се изключително бързо. Всичко може да стане в рамките на 5 минути до 24 часа. Зависи от конкретната институция. Разбира се, всеки предпочита незабавно да знае дали е одобрен, или не и да получи парите си на момента.
  3. При връщането можете да вкарате парите в разплащателната си сметка и да ги преведете на кредитната компания отново само по банков път, без да е нужно да посещавате офис на фирмата.
  4. Можете да получите заем дори и ако нямате добро кредитно минало. В повечето случаи кредитната история е без значение. Важното за кредитната компания е да сте коректни към нея и да спазвате сроковете, които са определени в договора с нея.
  5. Можете да изтеглите заем дори и да сте безработни. Поне в повечето случаи е така. Разбира се, има и кредитни институции, които няма да ви отпуснат заем, ако не сте на безсрочен трудов договор, но това не винаги е задължително.
  6. В повечето случаи бързите заеми са в малки размери. Отпускат се суми, които в повечето случаи не надвишават 400 лева. Разбира се, има финансови дружества, които са склонни да отпуснат и по-големи заеми от около 1000 – 1500 лева например, но те са значително по-малко от онези, които отпускат малки суми.
  7. Бързите заеми могат също да се рефинансират. Ако не успеете да изплатите заема на време, в повечето случаи бихте могли да го рефинансирате с нов заем от същата кредитна институция. Разбира се, това не е препоръчително тъй като сумата постоянно набъбва, но все пак е временно решение.
  8. Бързите потребителски кредити са решение на краткотрайни финансови проблеми. Забавеното трудово възнаграждение и внезапен разход са точно такива ситуации. Ако обаче става въпрос за дълготраен във времето проблем по-добре е да се въздържате от теглене на кредити.
  9. Бърз кредит може също да ви бъде отказан както и всеки друг тип финансиране. Причината може да е различна, но е особено възможно да възникне отказ поради факта, че кредитната компания ви е сметнала за финансово нестабилни и е възникнало съмнение, че няма да можете д изплатите заема си.
  10. Кредитните компании са сигурен и стабилен източник на финансиране. За повечето такива фирми може да се каже, че са изключително надеждни. Разбира се, за да получите желаното обслужване винаги е добре да обърнете внимание и на отзивите в мрежата и да се насочите към дружество, което има по-добра репутация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представена публикация

КАК ДА СПЕСТИШ И ОТ ИЗЛИЗАНЕ И ХРАНЕНЕ НАВЪН

СУТРЕШНОТО КАФЕ Направи си го сам в къщи. Ако си свикнал сутрин да излизаш набързо и да вземеш кафе на крак, преди да започнеш акт...

Popular Posts