Бързи заеми от Фератум

Продукти, предлагащи се на базата на изключителна прозрачност и коректност в отношенията с клиентите. Без скрити и допълнителни такси. Изчерпателна предварителна информация за условията.
Какви продукти се предлагат:
Онлайн бърз заем  от 50 лв. до 700 лв., за срок от 5 до 45 дни, според нужди ви. Условията зависят от сумата, за която сандидатствате.
Можете да кандидатствате от бутона тук:

Кредит на вноски   от 400 до 2000 лв със срок за погасяване от 2 до 12 месеца.
Натиснете бутона кандидатствай:

Защо да изберете бърз заем от Фератум

бързи кредити
Краткосрочните бързи кредити са добро решение, когато изневиделица се появи финансов проблем.  Такъв тип заеми могат да ви помогнат за покриване на разходи, които са от първа необходимост за кратък срок от порядъка на няколко седмици.
  •          решение до заплатата;
  •          решение за битовите сметки;
  •          решение за неочакваните разходи;

Как да изпратите искането за заем:

Можете да кандидатствате от тук.
Чрез  заявка на страницата на Фератум или чрез посещение на място в някой от офисите на партньорите на Фератум.
Кандидатстването за бърз кредит онлайн става бързо, лесно и удобно! Отговор на заявката ще получите до 10 минути. При одобрение получаването на парите става веднага.
Как се става самото кандидатстване:
1.       Спрете се на сумата, която бихте желали да усвоите от www.ferratum.bg                      
2.       Натиснете бутона за кандидатстване, след което ще бъдете пренасочени към следваща стъпка. Изберете Заем до заплата със срок на връщане до 45 дни и сума до 700 лв или Кредит на вноски със срок на връщане между 2 и 12 месеца и сума до 1000 лв. Попълнете кратката заявка за кандидатстване.
3.       Фератум ще провери данните ви, , както и вашата кредитната история. Ще получите текстово съобщение (SMS) на вашия мобилен номер, с което ще бъдете уведомен, дали сте одобрен, както и за каква сума. Ще получите инструкции как да приключите кандидатурата си.

Как да потвърдите кандидатурата си за заем:

До 10 минути след преглеждане на  вашата кандидатура, ще получите SMS с отговор на Вашето искане. Ако заявката за кредит е одобрена, ще трябва да потвърдите, че сте съгласни:
1. Като изпратите SMS на номер 1917
     Съобщението трябва да е от Вашия личен мобилен телефон, с който сте кандидатствали, до кратък номер 1917 на латиница, съдържащ текст с разстояние (интервал) между двете думи: FER PRIEMAM
2. Като въведете уеб код
      Когато бъде одобрена  заявка ви за кредит, ще получите Уеб код, който съдържа 4 цифри във вид на текстово съобщение на вашия мобилен номер. За да потвърдите заема, трябва да въведете Вашия ЕГН и кода, който сте получили, на страницата за потвърждение.

Как да можете удължите срока на заема си:

Взели сте заем до заплата от Фератум, но имате проблем с изплащането му:
Тогава можете да кандидатствате за удължаване на срока със 7, 15 или 30 дни, като изпратите кратка молба на info@ferratum.bg преди първоначалната дата на падеж. Така  ще може избегнете наказателните такси ида запазите добрата си кредитна история в Централния кредитен регистър.
За да удължите срока на заема, в имейла е необходимо да посочите имената си и ЕГН. За активираното удължаване и новата дата на падеж ще бъдете уведомени чрез СМС.
Още една добра новина! Можете да удължите срока на заема си няколко пъти, със съгласие на Фератум, със 7, 15 или 30 дни, като за всяко удължаване се заплаща такса. За 7 дни - 10%, за 15 дни - 20%, за 30 дни - 35%. За повече информация прочетете "Общите условия" или се свържете  на имейл info@ferratum.bg
процент лихва за кредита

Формиране лихвата по заема:

Лихвата по кредита се формира като процент от отпуснатата сума (главница), за дните на ползване на кредита (срок на кредита), при максимален ГПР до 50% от главницата. При избор на сума и срок, ще се запознаете предварително с лихвата и таксите по заема, така че вие ще бъдете напълно наясно каква цена ще трябва да платите за нашата услуга.
Доверете се на  Бързите заеми на Фератум и ще се уверите в коректността, с която са известни сред клиентите си, у нас и в много европейски страни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представена публикация

КАК ДА СПЕСТИШ И ОТ ИЗЛИЗАНЕ И ХРАНЕНЕ НАВЪН

СУТРЕШНОТО КАФЕ Направи си го сам в къщи. Ако си свикнал сутрин да излизаш набързо и да вземеш кафе на крак, преди да започнеш акт...

Popular Posts