Не е късно да планирате почивка

Robinzonski turizam u Hrvatskoj

Все още не е късно да резервирате изгодно мечтаната почивка. 
Планирането на средствата за нея ще облекчат последващи проблеми във финансов план.
Ето няколко стъпки, които трябва да предприемете за да си осигурите така желаната изгодна лятна почивка:

Намерете оферта

Избора в Интернет пространството на сайтове на туристически агенции е достатъчно голям. Посетете и ги разгледайте. Абонирайте се за бюлетините им, за да сте информирани винаги за актуалните им оферти. Много от агенциите, като Adriatic.hr предлагат преференциални цени за ранно записване и още много отстъпки. Не  е задължително да резервирате хотел. Понякога резервацията на частна квартира- апартамент, къща или стая излиза много по- евтино. На сайта Адриатика може да намерите оферти на тур операторската агенция Adriatic.hr за Хърватия, които включват отстъпки както за нови, така и за редовни клиенти. В офертите им освен стандартните предложения за туризъм, има и така наречения Робинзонов туризъм за любители на по- силни преживявания. Интересното е, че агенцията предлага компенсиране на разходи за дъждовни дни, за магистрални такси и гориво. Разгледайте сайта Адриатика и ще останете приятно изненадани.

Планирайте бюджета си

По предвидливите за предвидили "перо почивка"още в края на миналата или началото на тази година. За тези обаче, които не са направили това, съветвам да го сторят. Все още имате време. Особено ако почивката ви бъде през късния сезон на септември. Започнете да заделяте средства.

Ако не ви достигат средствата

При такъв вариант на помощ идва бързият кредит. Така вие ще можете да заплатите мечтаната резервация и да отпочинете заслужено. Фирмите за бързи кредити предлагат краткосрочни и дългосрочни решения- кредити с едномесечен срок до 500 лв. и кредити с едногодишен срок на издължаване, като сумата при тях е в дву- или трикратен размер.

Планиране на лятната почивка и разходите по нея ще облекчи до голяма степен и ще ви спести доста главоболия относно разпределение на годишния ви бюджет. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представена публикация

КАК ДА СПЕСТИШ И ОТ ИЗЛИЗАНЕ И ХРАНЕНЕ НАВЪН

СУТРЕШНОТО КАФЕ Направи си го сам в къщи. Ако си свикнал сутрин да излизаш набързо и да вземеш кафе на крак, преди да започнеш акт...

Popular Posts