Как да си сигурен, че бързите кредити са ти по мярка?

Как да си сигурен, че бързите кредити са ти по мярка?

Бързи кредити? Преди да теглите бърз кредит разберете, дали е за Вас!

Да изпаднеш във финансово затруднение нито е нещо необичайно, нито е повод за драма. Често това става внезапно, без да е планирано и очаквано. Помощ от приятел не винаги е най – добрата опция. Не, и когато държиш личните ти финанси да си останат твоя работа. Заем от банка също не става, заради по-тромавата процедура – повече документи, по-дълъг срок на одобрение и особенно, ако вече си се сдобил с лоша кредитна история. Вариантът в този случай е да се възползваш от така популярните бързи кредити. Още по – бързо ще се случат нещата, ако избереш онлайн кредит. В интернет пространството има достатъчно информация за това. С една голяма уговорка – да теглиш малка сума за кратък период. Търси кредит до заплата, който да те измъкне от временната задлъжнялост, в която се намираш. И най-вече, който си сигурен, че ще издължиш навреме. Направи си добре сметката предварително за да не те боли глава после. За целта прецени реално ситуацията и едва тогава действай.

Поводи да се окажеш без пари, когато най-много ти потрябват, има достатъчно.

Често това са неизменните сметки за ток, вода, парно, които по някаква причина ти идват завишени и не си подготвен за сумата. Така наречените сметки от първа необходимост, които няма как да не платиш, но за съжаление в момента портфейлът ти е празен.
Съвсем непредвидимо в най-неподходящия момент се налага и някакъв ремонт. Когато покривът у дома прокапе, няма как да отлагаш направата му. Никога не знаеш и кога автомобилът ти ще има нужда от майстор. А домакинските уреди? Печка, хладилник, пералня, микровълнова. Всички те имат навика да излизат от строя най – неочаквано. Списъкът е дълъг и на практика неограничен. Все има какво да те изненада. И както и да го мислиш, няма как да ти се размине плащането. За да се справиш ти трябват бързи пари. Най-лесно можеш да си ги набавиш чрез онлайн кредит.
Добрите търговски практики редовно налагат на пазара продукти в промоция. Какво правиш, когато видиш нещо, което отдавна желаеш на половин цена? Нещо, което можеш да купиш с отстъпка, но само ако реагираш веднага. Или големите шопинг намаления у нас и в чужбина в края на сезона. Хич не са за изпускане. Не, и от както с годините стават все по-истински и по-изгодни. От възможността да се възползваш от всички тях те дели един клик разстояние – толкова е нужно за онлайн кредит.
Сериозна причина да потърсиш кредит до заплата са и възникнали медицински проблеми. Това могат да бъдат разходи за лечение, за стоматологична помощ или за козметични процедури. И не е задължително да са такива, които на сто процента застрашават здравето и живота. Дори и да са с превантивна цел, то те трябва да бъдат извършени навреме.
Или курса за квалификация, който отдавна дебнеш. Изведнъж ти се отваря възможност да го изкараш. Инвестицията в обучение и нови знания не трябва да се пренебрегва заради временна неплатежоспособност.
Непогасени банкови задължения също могат да бъдат разплатени с един бърз кредит, ако няма вариант за разсрочването им. Когато датата на падежа е настъпила, а очакваните приходи се отлагат във времето, то изходът е именно този. Да запълниш дупката в бюджета с кредит до заплата.

Причината да потърсиш онлайн кредит може да бъде и далеч по-приятна.

Една покана за важно за теб събитие е в състояние да те свари неподготвен и с празни джобове. Предстояща сватба, абитуриентски бал, кръщене в семейството или юбилей на близък човек – все поводи, изискващи подобаващи подаръци. Подготовката за едно подобно събите няма как да не те накара да се охарчиш. Нямаш и време да отлагаш. Хванат си на тясно и намирането на средства е въпрос на часове.
Да си кажем и другото.Винаги идва и оня момент. Толкова любим и чакан. Трябват ти пари за забавление. Предстои голям купон. Спонтанно решавате с приятели да разпуснете в края на седмицата. Организирате си уикенд на обичано от всички място. Не трябва да го пропускаш, само защото си свършил парите и си на нула. Още повече, когато имаш добри доходи, но ги очакваш след седмица или две – три. Един бърз кредит до заплата те спасява веднага и по никакъв начин не нарушава ритъма ти на живот.
Всичко това трябва да бъде в разумни граници. Каквото и да налага вземането на бърз кредит или експресен паричен заем, то той трябва да е добре обмислен.
Най-вече да си наясно с процента на оскъпяване. Не си забравил, че бързите кредити са със значително по-високи лихви и такси от потребителските кредити, нали? Няма как да е друго. В крайна сметка кредиторите имат интерес не да предлагат най-изгодните за теб условия , а да привличат колкото могат повече клиенти. И да печелят от това. Твоя е отговорността правилно да прецениш какви са ти финансовите възможности и дали ще можеш да върнеш кредита в срок. Задължително трябва да си запознат с условията и детайлите в договора, който сключваш. Задавай въпроси, питай за всичко, което се сетиш.
Не забравяй златното правило – не вземай повече пари от необходимото. Не е излишно и да се подсигуриш допълнително. Ей така, за всеки случай, бъди готов с резервен вариант да покриеш кредита с пари от другаде, ако нещо се обърка.

Това е. Ако вече си взел решение, то значи си поел риска. Добре пресметнатият и правилно разчетен риск е не само препоръчителен, но и крайно необходим и полезен. Все пак, живеем в динамично време с много възможности и предизвикателства, които не трябва да бъдат отхвърляни с лека ръка. В такъв случай бързите кредити са точно за теб. Те са ти по мярка. Спестяват ти време и нерви. Помагат ти да продължиш живота си пълноценно и на високи обороти. Осигуряват ти спешни пари за краткосрочни нужди без да те вадят от зоната ти на комфорт. И без да те лишават от важни за теб неща.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представена публикация

КАК ДА СПЕСТИШ И ОТ ИЗЛИЗАНЕ И ХРАНЕНЕ НАВЪН

СУТРЕШНОТО КАФЕ Направи си го сам в къщи. Ако си свикнал сутрин да излизаш набързо и да вземеш кафе на крак, преди да започнеш акт...

Popular Posts