Последна надежда са заем

Резултат с изображение за credit fileПочти всеки човек някога е прибягвал до услугите на някоя банка, за да получи кредит. Без значение каква е целта на заема, потребителят явно се нуждае от средства, след като търси услугите на финансовата институция.



За съжаление, понякога банките отказват да отпуснат заем. Причините могат да са различни, но обикновено става въпрос за лошо кредитно минало или пък се касае за това, че банковата институция ви счита за ненадежден кандидат за заем, който няма да може да издължи своите финансови задължения.
Без значение какъв е случаят, не бива да се отчайвате. Наистина, отказът на банката може да бъде голям удар за вас, но все пак е добре да знаете, че пред вас има и други възможности. Така например, на пазара можете да откриете не една или две небанкови финансови институции, които са специализирани в отпускането на бързи потребителски заеми.
Когато сте в затруднение и особено, когато имате лошо кредитно досие последната надежда да получите заем е от кредитните компании. Обикновено те не вземат под внимание, когато вашето кредитно минало е опетнено от закъснения на вноските по една или друга причина.
Случва и се и най- лошият вариант. Кредитните компании да Ви откажат заем, ако преценят, че не можете да покривате задълженията си например. Обикновено условието да сте на трудов договор повече от три месеца е достатъчно за да Ви финансират.
Ако нямате трудов договор, не се отчайвате. Изборът от кредитни компании е достатъчно голям и всички те са с различни правила, така че е възможно да намерите тази, която ще ви одобри за кредит.
Съветваме Ви да не се опитвате да подвеждате служителите на кредитната компания в която кандидатствате за заем. В такъв случай няма да гледат с добро око и щанса Ви за кредит е нулев. Бъдете честни и отворени и ще намерите вариант да получите така желания кредит.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представена публикация

КАК ДА СПЕСТИШ И ОТ ИЗЛИЗАНЕ И ХРАНЕНЕ НАВЪН

СУТРЕШНОТО КАФЕ Направи си го сам в къщи. Ако си свикнал сутрин да излизаш набързо и да вземеш кафе на крак, преди да започнеш акт...

Popular Posts