Бърз кредит – кога да вземем без колебание и кога не

Бърз кредит – кога да вземем без колебание и кога не

Мненията за бързите кредити са противоречиви, но това не променя факта, че хората се възползват от тях все по-често. За да можете да вземете бърз кредит и да си помогнете, без да се притеснявате за последствията, ето кои са нещата, които трябва да имате предвид.
Вземете бърз кредит, когато имате нужда от неголяма сума за кратък период. Колкото по-бързо го изплатите, толкова по-малко ще се оскъпи.
Резултат с изображение за кредити
Вземете бърз кредит, когато имате стабилен доход и можете да пресметнете разходите си така, че да ви остава достатъчно, за да го обслужвате.

Вземете пари на заем от кредитна институция, когато ви остават няколко дни до заплата. Кредитите до заплата за кратки срокове често не просто имат добра лихва, а нямат никаква.

Вземете бърз кредит, когато в близкото бъдеще предвиждате допълнителни приходи, с които да го погасите.

Вземете бърз кредит, когато сте преценили, че наистина се нуждаете от него, не прибързано или лекомислено, а след внимателно обмисляне и анализиране на плюсовете и минусите.

Не взимайте бърз кредит, ако нямате постоянни доходи.

Не взимайте бърз кредит, ако след като от приходите извадите разходите си и сумата, която ви остава, не е достатъчна да покривате вноските по него.

Не взимайте бърз кредит, ако обстоятелствата ви притискат и не ви позволяват да обмислите рационално ситуацията.

Ако имате предвид тези елементарни правила, то за вас един бърз кредит би бил адекватно и удачно решение в моменти на временно финансово затруднение, каквато е и целта на този вид парични заеми. Така ще можете да обслужвате своя бърз кредит спокойно и да разчитате на нов, когато имате нужда от такъв, без да се натоварвате излишно и да се затруднявате при изплащането му.
Източник: http://www.credihelp.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представена публикация

КАК ДА СПЕСТИШ И ОТ ИЗЛИЗАНЕ И ХРАНЕНЕ НАВЪН

СУТРЕШНОТО КАФЕ Направи си го сам в къщи. Ако си свикнал сутрин да излизаш набързо и да вземеш кафе на крак, преди да започнеш акт...

Popular Posts