Как да изплатя задължението си за бърз кредит?

 MMoney.bg

Къде трябва да изплатя кредита си?

Все по-често бързите кредити се отпускат с кандидатстване по интернет и превеждане на сумата по банков път и от вас се предполага да върнете изтегления заем по същия обратен ред, тоест да вкарате сумата във ваша сметка и да я преведете на съответната финансова институция в уречения за това срок.

Друга алтернатива е да внесете парите в клон на финансовото дружество, от което сте ги изтеглили.

В какъв срок трябва да се изплати?

Трябва задължително да спазите срока, заложен в договора Ви, иначе се начисляват допълнителни такси за просрочие, а те съвсем не са малки.

На куп или на вноски се изплаща бързия кредит?

Съществуват и двете възможности. Някои финансови институции отпускат по-малки суми и изискват да ги върнете под формата на една вноска заедно с включените в нея лихви и такси. Други пък предлагат плащане на няколко вноски (месечни, седмични и т.н.), особено ако и сумата е по-голяма.

Какво става ако не мога да си платя кредита?

Ако изпитате затруднение при погасяването на вноските е добра идея да поискате рефинансиране на кредита. Във всеки случай, бъдете откровени и потърсете съдействие от служителите на финансовата институция, те ще ви помогнат да намерите изход от положението.
В много финансови институции се практикува възможност дори за неколкократно рефинансиране, което ще ви помогне да си изплатите дълговете.

Има ли наистина безлихвени бързи кредити?

Да, такива кредити наистина има, НО за това обикновено съществуват някои условия. Например ако даден кредит бъде върнат в рамките на няколкодневен гратисен период, то заемополучателя може да върне единствено сумата, която е изтеглил, без да трябва да плаща допълнителни такси и лихви.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представена публикация

КАК ДА СПЕСТИШ И ОТ ИЗЛИЗАНЕ И ХРАНЕНЕ НАВЪН

СУТРЕШНОТО КАФЕ Направи си го сам в къщи. Ако си свикнал сутрин да излизаш набързо и да вземеш кафе на крак, преди да започнеш акт...

Popular Posts