Правила за кандидатстване за заем във Ferratum

Правила за кандидатстване за заем във Ferratum

ВАЖНО! Преди да кандидатствате:

• включете мобилния си телефон;

• уверете се, че имате поне 30 ст. наличност в картата си за изпращане на SMS, с който да потвърдите заявката си;

• подгответе личната си карта, за да въведете данните;

Стъпка 1: Моля попълнете формата за кандидатстване с избраните от Вас сума и срок на заема, както и необходимите лични данни съгласно указанията. Обърнете внимание на задължителните полета, отбелязани със знака " * " . В случай, че пропуснете задължително за попълване поле, страницата ще Ви върне в началото с указания за попълване на пропуснатите данни. За да продължите е необходимо също така да поставите отметка за даване на съгласие с Общите Условия. След като се убедите, че попълнената от Вас информация е пълна и точна, натискате бутон "Кандидатствай". С тази стъпка, Вие изпращате кандидатурата.

Стъпка 2: Ще получите потвърждение, че кандидатурата Ви е приета. След това ще бъде извършена проверка на Вашите данни и кредитната Ви история, и ще получите SMS с решението.

В рамките на 10 минути вие ще получите
SMS с отговор, относно вашата заявка. Ако кандидатурата ви е одобрена, следва да изпратите потвърждение чрез НОВ SMS, написан изцяло на латиница на номер 1917, съдържащ следната информация, FER PRIEMAM в посочения ред, като оставите разстояния между думите.

Моля имайте предвид, че съобщението, с което потвърждавате бързия заем –
SMS с текст:

FER PRIEMAM , трябва да бъде изпратен от GSM номера, с който сте кандидатствали!

Също така при нужда ще получите и допълнителни SMS-и с разяснения за действия, които трябва да предприемете. След получаването на потвърдителния SMS от Вас, исканата сума ще бъде наредена!



Прочетете повече на http://www.webbroker.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представена публикация

КАК ДА СПЕСТИШ И ОТ ИЗЛИЗАНЕ И ХРАНЕНЕ НАВЪН

СУТРЕШНОТО КАФЕ Направи си го сам в къщи. Ако си свикнал сутрин да излизаш набързо и да вземеш кафе на крак, преди да започнеш акт...

Popular Posts