Кеш Кредит

КЕШ, В БРОЙ, НА РЪКА само за минути!
Платформата на Кеш Кредит
История
  • Мобилен оператор;
  • Онлайн платформа;
  • Повече от 30 собствени офиса из цяла България.
Мтел, част от Телеком Аустрия (Telekom Austria Group), е първия партньор на Кеш Кредит в България, където на клиентите се предоставя достъп до микрофинансиране като част от продуктовото портфолио на мобилния оператор.
Втората компания, която стана партньор на Кеш Кредит в този уникален модел, е мобилния оператор GLOBUL, който е част от Теленор Груп (Telenor Group). Партньорството стартира през юли 2013 г..

Кеш Кредит е първата и засега единствената компания, която работи в такъв модел на интегрирано партньорство. Със своите услуги, Кеш Кредит допринася за разширяване на продуктовото портфолио на партньорите си, като по този начин партньора има възможност да привлече нови клиенти, както и да стане по-ценна точка за съществуващите си такива. Одобрението за кредити се получава до 6 минути, което прави услугата Кеш Кредит най-бързата на пазара.
Основната разлика в услугата на Кеш Кредит е съвременния скоринг, който позволява много по-прецизна оценка на клиентите, както и изцяло автоматизираните процеси.
През годините компанията си партнира успешно с Мтел, Глобул, Германос, Хенди и Тавекс, а от скоро с и други партньори.
В края на 2013 Кеш Кредит получи международно признание за иновативния си модел и обяви официално подписването на сделка с международния фонд Делта Партнърс за инвестиция в размер на 25 млн. щатски долара – средства, които компанията планира да използва за международното си развитие.
Виж Удостоверение за регистрация в БНБ тук

Кеш Кредит е технологична, небанкова финансова институция, регистрирана в БНБ и е администратор на лични данни. Компанията предоставя бързи микрокредити онлайн, в иновативно партньорство с мобилни оператори.


Виж Удостоверение за вписване в "Регистър на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри" към КЗЛД тук
Tази платформа позволява лесен достъп до услугата на различни партньори, които искат да предоставят микро кредити онлайн на своите клиенти. Кеш Кредит изгражда стратегически партньорства, чрез които предоставя ползи както на партньорите си, така и на техните клиенти.
Кеш Кредит е кoмпания, която функционира без агентска мрежа. Тя е заместена изцяло от автоматизиран процес на одобрение и отпускане на кредити, в който субективният елемент, както и рисковете, които съществуват при контакт с частни агенти, са изцяло елиминирани.
Кеш Кредит започва дейност през 2011 г. в София, България.
Компанията се развива с много бързи темпове и за малко повече от година постига пазарен дял, до който традиционните компании в същата индустрия достигат за над 3 години.
В България компанията оперира през три различни канала:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представена публикация

КАК ДА СПЕСТИШ И ОТ ИЗЛИЗАНЕ И ХРАНЕНЕ НАВЪН

СУТРЕШНОТО КАФЕ Направи си го сам в къщи. Ако си свикнал сутрин да излизаш набързо и да вземеш кафе на крак, преди да започнеш акт...

Popular Posts