Три часа за усвояване на кредит

Ако плановете ви не търпят отлагане – изправени сте пред спешен ремонт, харесали сте си автомобил и трябва да го капарирате, налага ви се да се справите с други извънредни разходи -решението е експресно кредитиране, което лесно и бързо може да получите от банка.

Експресният потребителски кредит от Пощенска банка дава възможност за приоритетно разглеждане, одобрение и отпускане на сума в рамките на 3 работни часа. Банката се ангажира в рамките на 2 часа от подаването на искането за кредит да изготви становище, с което да одобри, отхвърли или изиска допълнителна информация от страна на клиента. С новата услуга за SMS известяване, вие се информирате за крайното решение на банката.

При одобрение, може да сключите договор за потребителски кредит и да усвоите сумата в рамките на 1 работен час и по този начин да осигурите необходимото спешно финансиране до 3 часа.

Експресният кредит се предлага в лева, с опция „Флекси“, предоставяща възможност за гъвкаво погасяване, както и застраховка „Защита на плащанията“, осигуряваща покритие на месечните вноски в случай на непредвидени обстоятелства и събития като безработица, нетрудоспособност, продължителен болничен и др.

Примерна калкулация при получаване на месечното възнаграждение в банката:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представена публикация

КАК ДА СПЕСТИШ И ОТ ИЗЛИЗАНЕ И ХРАНЕНЕ НАВЪН

СУТРЕШНОТО КАФЕ Направи си го сам в къщи. Ако си свикнал сутрин да излизаш набързо и да вземеш кафе на крак, преди да започнеш акт...

Popular Posts