EasyCredit пари назаем от приятел

EasyCredit пари назаем от приятел

1. Какво е Изи Кредит?
Изи Кредит е потребителски заем (между 100 и 3000 лева) за период от 8 до 43 седмици. Заемът се изплаща посредством предварително договорени, фиксирани вноски всяка седмица. Тези вноски включват главница и лихва. За всички свои Клиенти предоставяме ежеседмично събиране на погасителната вноска от техните домове – удобно и лесно! Без да се налага Клиентите да чакат на опашки или да посещават отдалечени офиси.



2. Защо ме посещават в дома ми за събиране на погасителни вноски?
Услугата за събиране на вноски е много удобна за повечето наши Клиенти. Тя им дава възможност да се грижат за ежедневните си задължения, без да отделят излишно време за обслужване на кредита. От друга страна, позволява на нашите Кредитни консултанти да се запознаят по-добре с Клиентите, да разберат техните нужди и потребности, за да могат да дадат адекватен съвет и да предложат най-доброто възможно обслужване. Точно персоналното обслужване в дома различава услугата, която предлагаме, от стандартните начини за предоставяне на кредит.

3. Кой е адресът на регистрация на "Изи Асет Мениджмънт" АД?
Гр. София, ж.к. Люлин, бул. "Джавахарлал Неру" № 28, офис 51; ПК 1324.

4. Защо Кредитните консултанти събират толкова информация за кандидатите за кредит?
Решение за отпускане на кредита се взима само на база на предоставената от Клиента информация. Колкото повече, по-точна и ясна е тя, толкова по-лесно и по-бързо нашите софтуерни продукти и Кредитни Инспектори ще могат да преценят оптималния вариант за всеки Клиент и това ще увеличи вероятността да Ви бъде отпусната желаната сума.

5. Какво става със събраната информация?
"Изи Асет Мениджмънт" АД има издадено удостоверение за администратор на лични данни от Комисията за защита на лични данни. Личните данни на нашите клиенти са защитени и Дружеството ги съхранява и обработва при стриктно спазване на разпоредбите на Закон за защита на личните данни."

6. Мога ли да кандидатствам за кредит отново, ако при предходно кандидатстване получа отказ?
Да, Вие можете да кандидатствате за кредит неограничен брой пъти. За да кандидатствате отново след отказ, трябва да са минали три месеца или да се е променило нещо във Вашия икономически и социален статус (например да е отпаднал някакъв Ваш разход, да имате допълнителен приход, нова месторабота и т.н.).

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Представена публикация

КАК ДА СПЕСТИШ И ОТ ИЗЛИЗАНЕ И ХРАНЕНЕ НАВЪН

СУТРЕШНОТО КАФЕ Направи си го сам в къщи. Ако си свикнал сутрин да излизаш набързо и да вземеш кафе на крак, преди да започнеш акт...

Popular Posts